HTML

Facebook

Címkefelhő

alfresco (2) android (2) fejlesztés (2) felhő (3) forrás (2) forráskód (9) google (2) konferencia (2) libreoffice (4) linux (11) microsoft (3) mobil (2) novell (2) nyílt (11) open (7) oracle (2) projekt (3) source (7) sugarcrm (3) suse (5) szabadalom (3) szoftver (4)

Utolsó kommentek

Nyílt Forráskód Blog

A nyílt forráskód kifejezés a programok forráskódja elkészítésének és elérhetővé tételének elméletére, valamint gyakorlatára vonatkozik. A felhasználók és fejlesztők hozzáférhetnek a szoftverek alapvető tervezési szolgáltatásaihoz, ez lehetővé teszi számukra a szoftver részeinek módosítását, modulok hozzáadást, és a teljes rendszer továbbterjesztését. A nyílt forráskódú mozgalom kiterjedt együttműködői körrel bír. Az oldal a nyílt forráskódú szoftverek használatának népszerűsítését tűzte ki célul.

A SUSE Linux jövője

2011.05.31. 06:23 Hapax legomenon

Az Attachmate a közelmúltban jelentette be, hogy 2,2 milliárd dolláros vételi ajánlatát a Novell elfogadta. A vásárlást követően az Attachmate azt is közzétette, hogy a Novellt két divízióra (Novell és SUSE) osztva integrálja saját portfóliójába.

Az Attachmate Nils Brauckman-t tette meg SUSE üzleti egység elnökévé és vezérigazgatójává, azóta már nyilvánosak a SUSE üzleti tervei és stratégiája is. Minden jel arra utal, hogy a SUSE stabil pont lesz az Attachmate portfóliójában.

A SUSE divízió az open source terén kíván fejlesztéseket és beruházásokat eszközölni: a SUSE különálló üzleti egységként való működtetése és a Linux piacra való fókuszálás nyomán felgyorsítható az olyan magas minőségű Linux megoldások szállítása, amelyek a vállalatokat a növekedésben, költségcsökkentésben, a vállalati működés áramvonalasításában és az innováció előrelendítésében segíthetik - mondta Nils Brauckman.

A SUSE üzleti egység nem tervezi a különböző SUSE Linux változatok (SUSE Studio development tool, SUSE Manager) csomagolásának és árainak megváltoztatását sem. Hozzátette, hogy világszínvonalú mérnöki eszközök, partnerek és modern, korszerű technológia áll rendelkezésükre a siker elérésére, valamint, hogy a SUSE Linux Enterprise-ra fókuszálva, azt a kimagasló Linux disztribúcióvá teszik nem csak a fizikai, de a virtuális és felhő környezetben egyaránt.

Szólj hozzá!

Címkék: linux open suse source

A bejegyzés trackback címe:

https://nyiltforraskod.blog.hu/api/trackback/id/tr102945135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása